Rotpartner Göteborg

Rotpartner Göteborg

Monternummer: B08:22

OM ROTPARTNER

Så som vi ser på ett byggprojekt, stort som litet, så är det alltid en möjlighet att åstadkomma något som skapar värden. För er som fastighetsägare. Och för de som bor eller verkar i fastigheten.

Rent praktiskt så levererar vi kvalificerade konsulttjänster till er som ska bygga, utveckla eller renovera fastigheter. Både bostäder och kommersiella. Varje fastighet har sina förutsättningar och efter 40 år har vi stött på det mesta. Vi kan ta ansvar från start till mål eller hjälpa till med punktinsatser. Alltifrån analyser, strategier och olika typer av utredningar till projektledning, arkitekttjänster, byggledning och kontroll till besiktningar. Bland annat. Ni kan läsa mer om våra tjänster på www.rotpartner.se

Ett byggprojekt påverkar människor. För att säkerställa att det även skapar värden för alla i fastigheten jobbar vi lika engagerat med den mänskliga processen som med byggprocessen, genom kommunikationstjänsterna HyresgästdialogenTM och Medlemsdialogen. Vi tar reda på vilka konsekvenser olika vägval får, vem som berörs och hur de berörs. Och deras behov under själva bygget. Vi bjuder in till delaktighet och ser till att vara proaktiva, lättillgängliga och uppdaterade. Framförallt ser vi till att skapa trygghet, samtidigt som vi avlastar er organisation.

Att tänka efter – före. Det är lite av vårt signum. Ett annat är att förmedla möjligheter när vi ser dem. Ni kommer märka att vi vill att ert byggprojekt ska bli det bästa som har hänt.