Senaste nytt

Tobias Persson kör bostadsrätts – Stand up!

Tobias Persson är en prisbelönad stå upp komiker som också är känd från många olika TV-program i SVT och TV4. Just nu är Tobias aktuell med sin Sverigeturné ”Man på prov” och på Bostadsrättsmässan och bjuder på en skräddarsydd skrattfest om livet i bostadsrätt, grannsämja och kulturkrockar i föreningen.

Vad händer i Göteborg stad?

Nyfiken på Göteborgs framtid?
Stadsarkitekt i Göteborg stad, Björn Siesjö,  berättar under Bostadsrättsmässans invigning bland annat om bostadsbyggnadsplaner i Göteborg och vilka samhällsutvecklingsprojekt som är på gång!

Vi bjuder på kaffe och smörgås

Har du svårt att komma ifrån jobbet under mässans öppettider? Inga problem, nu har vi kvällsöppet! Under torsdagen har vi öppet till kl.19.00 och från kl.18.00 bjuder vi på kaffe och smörgås när du visar upp din entrébiljett som är gratis!

Ny i styrelsen

Även i år erbjuder Bostadsrättsmässan och våra medarrangörer HSB, SBC och Riksbyggen möjligheten att delta på vår mycket eftertraktade utbildning ”Ny i styrelsen”. En kostnadsfri utbildning för våra besökare som normalt sett kostar om man inte är besökare på mässan. Vid registrerande kan du välja att kostnadsfritt boka in dig på ”Ny i styrelsen” och om du redan är registrerad anmäler du dig via mail till: robin.lonander@easyfairs.com.

Tiderna för ”Ny i styrelsen” under mässan, är:

Fredag 13:00-14:00

Lördag 11:30-12:30

ÅRETS KONFERENCIER 

På Bostadsrättsmässan i Stockholm 2017 strålade Sofia Lilja, vår konferencier för Kunskapsscenen, med sin glans. Nu kan vi med stor glädje berätta att hon följer med oss även i år till årets Bostadsrättsmässor.

Sofia Lilja är en flitigt anlitad coach, föreläsare, utbildare och inspiratör. Förutom det har hon arbetat med allt från Sveriges artistelit till företag och chefer inom näringslivet. Kanske mest känd från att under nio säsonger coachat blivande artister i TV4-succén Idol. Vi är oerhört glada att Sofia följer med oss söderut på våra Bostadsrättsmässor i Malmö och Göteborg!

EN AV ÅRETS STORA NYHETER 

Gröna gatan kommer vara ett område på mässan där företag med gröna profiler ställer ut. Inom området kan ni som besökare inspireras av nya gröna tankar och få kunskap hur man kontinuerligt kan förbättra vårt miljöarbete. Träffa leverantörer inom cirkulär ekonomi, bil- och cykelpooler, laddstationer för elbilar, källsortering och återvinning, solceller, utomhusmiljöer och mycket mer.

Sorteras farligt avfall på ett bra och korrekt sätt i er förening? Hur minimerar vi vår avfallsproduktion? Behöver ni gröna tips till hur bostadsrätten kan organiseras miljömässigt effektivt? På Bostadsrättsmässans Gröna gata kan ni hämta inspiration som uppmuntrar er bostadsförening att utveckla miljöarbetet.

ÅRETS INNERGÅRD

Vilken är Göteborgs vackraste och mest välkomnande innergård?

Nu kan alla i Göteborg med omnejd nominera sin egen eller någon annans innergård till Bostadsrättsmässans nya tävling Årets innergård 2018. Nomineringen sker i form av ett foto med en kort motivering. Senast den 30 september ska nomineringen vara inskickad. Bidragen presenteras sedan på Bostadsrättsmässans Instagram. Priset för Årets innergård 2018 delas ut på Bostadsrättsmässans sista dag, fredagen den 23 november på Svenska mässan. I juryn finns representanter för Tidningen Utemiljö, Bostadsrättsmässan, HSB, Riksbyggen samt SBC.

INNOVATIONSTORGET 

Innovationstorget är en ny spännande satsning på årets mässa. Här visar vi upp ett antal utställare med nya innovativa produkter på marknaden. Härifrån går du garanterat full med ny inspiration och idéer.