Senaste nytt

ÅRETS KONFERENCIER 

På Bostadsrättsmässan i Stockholm 2017 strålade Sofia Lilja, vår konferencier för Kunskapsscenen, med sin glans. Nu kan vi med stor glädje berätta att hon följer med oss även i år till årets Bostadsrättsmässor.

Sofia Lilja är en flitigt anlitad coach, föreläsare, utbildare och inspiratör. Förutom det har hon arbetat med allt från Sveriges artistelit till företag och chefer inom näringslivet. Kanske mest känd från att under nio säsonger coachat blivande artister i TV4-succén Idol. Vi är oerhört glada att Sofia följer med oss söderut på våra Bostadsrättsmässor i Malmö och Göteborg!

EN AV ÅRETS STORA NYHETER 

Gröna gatan kommer vara ett område på mässan där företag med gröna profiler ställer ut. Inom området kan ni som besökare inspireras av nya gröna tankar och få kunskap hur man kontinuerligt kan förbättra vårt miljöarbete. Träffa leverantörer inom cirkulär ekonomi, bil- och cykelpooler, laddstationer för elbilar, källsortering och återvinning, solceller, utomhusmiljöer och mycket mer.

Sorteras farligt avfall på ett bra och korrekt sätt i er förening? Hur minimerar vi vår avfallsproduktion? Behöver ni gröna tips till hur bostadsrätten kan organiseras miljömässigt effektivt? På Bostadsrättsmässans Gröna gata kan ni hämta inspiration som uppmuntrar er bostadsförening att utveckla miljöarbetet.

ÅRETS INNERGÅRD

Vilken är Göteborgs vackraste och mest välkomnande innergård?

Nu kan alla i Göteborg med omnejd nominera sin egen eller någon annans innergård till Bostadsrättsmässans nya tävling Årets innergård 2018. Nomineringen sker i form av ett foto med en kort motivering. Senast den 30 september ska nomineringen vara inskickad. Bidragen presenteras sedan på Bostadsrättsmässans Instagram. Priset för Årets innergård 2018 delas ut på Bostadsrättsmässans sista dag, fredagen den 23 november på Svenska mässan. I juryn finns representanter för Tidningen Utemiljö, Bostadsrättsmässan, HSB, Riksbyggen samt SBC.

INNOVATIONSTORGET 

Innovationstorget är en ny spännande satsning på årets mässa. Här visar vi upp ett antal utställare med nya innovativa produkter på marknaden. Härifrån går du garanterat full med ny inspiration och idéer.

CENTRO KAKEL & KLINKER TILL BOSTADSRÄTTSMÄSSAN

Planerar du att renovera badrummet i höst? Eller ska er gemensamma tvättstuga i bostadsrätten få en uppfräschning? Vi är otroligt glada att Centro kakel och klinker kommer till Bostadsrättsmässorna i höst. Centro grundades 1968 och är idag ett av de ledande företagen i deras bransch. Ni hittar Centro i monter C:35 i Malmö och i monter B03:16 i Göteborg.