Praktisk information

Är du bokad utställare på Bostadsrättsmässan
i Göteborg? Registrera dig via knappen nedan!

Är du bokad talare på Bostadsrättsmässan
i Göteborg? Registrera dig via knappen nedan!

Tekniska frågor och monterbeställningar

Har du tekniska frågor gällande din monter, vill du göra en beställning eller behöver du hjälp med att producera en monter från grunden? För vår samarbetspartner Workman Event är ingen förfrågan för liten eller stor. Kontakta projektledare eva.enoch@gothiatowers.com 031-708 85 05 om du har några frågor. Ni ska även ha fått inloggningsuppgifter från Svenska mässan där ni kan logga in för att ta del av teknisk information. Ni loggar in här. Vid problem med inloggning eller avsaknad av inloggningsuppgifter, kontakta Eva ovan.

Er utställarprofil

Väck besökarnas intresse redan nu och gör det lättare för dem att hitta till er monter på mässan. Ladda upp er logotyp, företagsinformation och presentera produktnyheter/tjänster på Bostadsrättsmässans hemsida genom att logga in på www.bostadsrattsmassan.se/min-sida/. Har ni inte fått inloggningsuppgifter eller har problem med att logga in, kontakta robin.lonander@easyfairs.com.

Marknadsför er med banners & mailsignaturer

Vi har tagit fram ett flertal banners och mailsignaturer i olika format som ni kan använda för att marknadsföra er medverkan på mässan. Om ni skulle vara intresserade av ett annat format eller önskar ni en anpassad banner med monternummer är ni välkomna att kontakta oss.

 

För att ladda ned: tryck på respektive och spara ned på din dator: 

Banner Bostadsrättsmässan 600x250px
Banner Bostadsrättsmässan 250x360px
Banner Bostadsrättsmässan 600x250px

Banner Bostadsrättsmässan Malmö 600x250px
Banner Bostadsrättsmässan Malmö 250x360px
Banner Bostadsrättsmässan Malmö 600x250px

Banners Bostadsrättsmässan i Göteborg 600x250px
Banners Bostadsrättsmässan i Göteborg 250x360px
Banners Bostadsrättsmässan i Göteborg 600x250px

Mailfot Bostadsrättsmässan
Mailfot Bostadsrättsmässan Malmö
Mailfot Bostadsrättsmässan Göteborg

Expo Xtra

Vi erbjuder dig som utställare exklusiva sponsrings- och exponeringsmöjligheter både på och i samband med mässan. Detta är ett enkelt och effektivt sätt att öka er närvaro och underlättar för besökaren att komma ihåg din monter, ditt företag och dina tjänster. Kontakta ronny.lundin@easyfairs.com för mer information om detta.